NovaTrans Systems AB
-Available languagesEnglishSvenska
StartTjänsterNyheterFörfråganPartnersLänkarKontakta oss-

Välkommen!
TruckVälkommen till NovaTrans, det personliga speditionsföretaget med hela världen som arbetsfält. Vad och vart Du än ska flytta och transportera ordnar NovaTrans en prisvärd, säker och individuellt anpassad transport. Din flytt är lika mycket värd för oss som för Dig.

Genom ett kontaktnät världen över är NovaTrans Din samarbetspartner från dörr till dörr. Vår ambition Vi vill ge våra kunder en total service, ett totalt koncept vilket reflekteras i vår slogan "transferring mementos, creating comfort". Personlig service, fokus på kunden, skicklig personal och en ledning som är involverad och förstår vad kundnytta innebär borgar för en trygg och problemfri transport.

"We want to set the standard for excellence in global removals through total commitment to quality in people and services with a sound financial result as a consequence".

 

Om NovaTrans
NovaTrans bildades 1986. Vi som arbetar på NovaTrans har en omfattande mångårig erfarenhet av internationell relocation, shipping och spedition.

Hos oss kan Du tala något av de skandinaviska språken men också japanska, och självklart engelska! Vi är medlemmar i nternationella flyttorganisationer och det är genom dessa och andra väl utvecklade partner relationer vi säkerställer en trygg och problemfri flytt från bostad till bostad, varsomhelst runt globen!
Vi är även medlemmar i Brittisk-svenska Handelskammaren, Svenska Handelskammaren samt Företagarnas Riksorganisation.

Valutakonverterare
©NovaTrans AB