NovaTrans Systems AB
-Available languagesEnglishSvenska
StartTjänsterNyheterFörfråganPartnersLänkarKontakta oss-
Tjänster


Vi transporterar dina personliga effekter med båt, flyg eller bil, allt beroende på kombinationen av brådska, volym eller och budget.

Vi erbjuder olika servicenivåer; anpassade till kundens önskemål.

Bohagsförflyttningar
Vi kan på olika sätt hjälpa Dig när Du ska flytta, från att bara ordna med packhjälp till helhetslösningar där Ditt bohag levereras och packas upp i Din nya bostad.


Innebär att vi kommer hem till Dig och gör en bedömning av den totala volymen och går igenom vilka speciella packtjänster som kan behövas för känsliga och kära ägodelar. Vi ombesörjer packning, transport samt leverans och uppackning. Naturligtvis tar vi hand om export- och import dokumentation.


Bra alternativ om Ni skall ta med lite mindre bohag än ett komplett hem. Du packar, vi hämtar och stuvar kartongerna i transportsäkra lådor i vår terminal, skeppar dessa till destinationshamnen/terminalen. Du sköter själv införtullning + vidare transport. Önskar du hjälp med införtullning kan detta självklart ordnas.


Du levererar själv godset till vår terminal. Vi stuvar kartongerna i transportsäkra lådor i vår terminal, skeppar dessa till destinationshamnen/terminalen.


Självklart kan Du lagra möbler och personliga effekter hos oss under kortare eller längre tid. Vi har tempererade magasin som gör att Du lugnt kan lämna över ägodelarna till oss.


Vi är ett komplett speditionsföretag. Genom oss fraktas inte bara personliga effekter, vi fraktar även kommersiellt gods med flyg och sjö, emballerar exportgods och utställningsgods, gör tulldeklarationer, lagerhåller och levererar till slutkund, plockar ("kitting"), kort sagt, one call does it all!


Vi rekommenderar Er att alltid teckna en transportförsäkring och vi hjälper gärna till genom vårt förmånliga försäkringsavtal. Din NovaTrans speditör berättar gärna mer!

Tänk på att försäkringsbolagen inte alltid går med på att försäkra personliga effekter som inte är packade av en professionell firma!

Generella regler vid utlandsflyttningar (PDF)


För offerförfrågningar och kontakt ber vi Dig fylla i formuläret så återkommer vi till Dig.

 

©NovaTrans AB